Helpen met het werven van damverwijderaars


Je kunt op verschillende manieren helpen om de crowdfunding campagne voor de damverwijdering tot een succes te maken. Je kunt direct doneren aan een dam of helpen met het werven van damverwijderaars door een actiepagina aan te maken.

Werf damverwijderaars met je eigen actiepagina
Door ambassadeur te worden van een project laat je zien dat je het project een warm hart toedraagt en op persoonlijke titel wilt helpen om het benodigde bedrag daarvoor op te halen.
Via deze website kan je daarvoor een persoonlijke pagina aanmaken: een actiepagina. Op die pagina vertel je waarom je het project zo belangrijk vindt en hoe jij helpt om het benodigde bedrag op te halen. De pagina kun je makkelijk delen via e-mail of binnen je online netwerken. Op de persoonlijke pagina kunnen anderen ook doneren.
Wil je aan de slag met jouw eigen fondsen wervende actie ? Kijk dan hieronder bij 'Start een fondsenwervende actie voor een project'.

Start een fondsenwervende actie voor een project
Via een actiepagina is het ook mogelijk een geldinzamelactie te starten. Dat wil zeggen dat je iets gaat doen of gaat organiseren om geld op te halen voor een project. Je kunt de actie alleen of met een groep opstarten.
Een actie kan van alles zijn. Denk aan een sponsorloop waarbij je jezelf laat sponsoren voor ieder rondje dat je loopt. Niet zo sportief? Geen probleem! Je kunt ook iets bakken of knutselen wat je vervolgens weer kunt verkopen voor jouw doel. Als je iets doet waarbij mensen in contant geld doneren/betalen, kan je achteraf het opgehaalde bedrag makkelijk op je pagina storten via bijvoorbeeld iDEAL.

Aan de slag? Bekijk deze 10 tips om jouw actie succesvol te maken.